Lepper zadels op Anna van Toor ByBikes

Anna van Toor en Brik Fietsen kiezen voor een leren Lepper zadel op de opvallende en stylvolle Anna van Toor damesfiets!

Vanaf April is de Anna van Toor fiets tekoop bij alle Anna van Toor winkels. Speciaal ontworpen voor de vrouw die in de lente stylvol wil fietsen
In samenwerking met Brik fietsen en Anna van Toor staat er zomaar een innovatieve fiets zonder ketting met een enorm sportieve en vrouwelijke uitstraling. De fiets heeft door zijn lichte kleuren en geweldige uitstraling wanneer u onderweg bent. Met de unieke ‘Made in Holland’ stempel zijn alle partijen best trots op de ontwikkeling van deze prachtige Anna van Toor fiets. De prijs van deze fiets zonder ketting ligt op 1.295 euro. Daarvoor ontvangt u een fiets met leren Lepper zadel (met AvT logo), een messing bel en type plaatje, een moderne fietsmand, handvatten van kurk, een elegante koplamp en volledig met hoogwaardige onderdelen afgemonteerd. Een prachtige Anna ByBike!

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van Brik Fietsen.
Tevens vind u hier de brochure van Anna van Toor.

Brochure Anna van Toor

Hier de website van Brik Fietsen  

 


Terug naar het berichten overzicht